Man lassen
Over

Valk Lasconstructies is een las- en constructiebedrijf gevestigd in Stadskanaal. Het bedrijf is gespecialiseerd in het lassen van verschillende materialen via verschillende methodes. Maar ook voor het slijpen, buigen en ponsen van metaal bent u bij Valk Lasconstructies aan het juiste adres.

Project

Valk Lasconstructies was nog niet in het bezit van een website. Valk Lasconstructies zocht daarom een website waar kort en krachtig op staat vermeld wat voor diensten het bedrijf biedt en waar de contactgegevens van het bedrijf op vermeld staan.

VP Webdesign was hierin de ideale partner en heeft voor Valk Lasconstructies een one-pager gemaakt die voldeed aan de eisen. Het bedrijf heeft zelf geen omkijken naar de site, wat ook een vereiste was. Indien Valk Lasconstructies iets nieuws op de site wilt dan wordt dat geregeld. Dit zit bij de prijs in en is een van de voordelen die VP Webdesign biedt.

Valk Lasconstructies

Valk Lasconstructies Macbook.png

Beide partijen zijn erg tevreden over het eindresultaat.

Bent u ook enthousiast geworden en wilt u ook graag een nieuwe website of een eigen logo voor een professionelere uitstraling van uw bedrijf? Neem dan contact op met VP Webdesign.

Bij VP Webdesign heeft u volgende zekerheden:

✓ - Uw website en logo worden op maat gemaakt

✓ - Goede vindbaarheid door toepassing van SEO

✓ - Wij gaan door tot u 100% tevreden bent

VP Webdesign

info@vpwebdesign.nl

+31 (0) 599 249 000

KvK: 72903325

© 2020 VP Webdesign      

 Privacybeleid

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Made in Stadskanaal