Image by Ivar Vagero
Over

Ambuzo is een kleine persoonlijke zorgorganisatie, opgericht in 2020. Ambuzo biedt zorg aan huis, in de provincie Groningen. In het ambulante vak zijn zij gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding in de doelgroep LVB met de leeftijd 12 tot 65 jaar. Goede zorg begint met een goed team dat elkaar aanvult, daar kan je bij Ambuzo op rekenen!

Ambuzo zoekt naar de mogelijkheden en manieren om het beste in iedere individu naar boven te halen. Daarom biedt Ambuzo ambulante gezinshulp en begeleiding voor volwassenen op maat.

Project

Ambuzo is een nieuw bedrijf gericht op het aanbieden van ambulante zorg voor volwassenen en gezinsbegeleiding. Het eerste wat mensen doen bij het horen van een bedrijf is het opzoeken op internet. Een website was daarom noodzakelijk.

De eigenaar wou graag one-pager die er modern uitziet, snel is, goed werkt op alle devices en de boodschap duidelijk overbrengt. De kleur groen hebben we als basis genomen in combinatie met foto's van de stad Groningen. Dit heeft als resultaat dat er een website staat waar de eigenaar van Ambuzo tevreden mee is en die zorgt voor een frisse start van zijn bedrijf.

Ambuzo

Beide partijen zijn erg tevreden over het eindresultaat.

Bent u ook enthousiast geworden en wilt u ook graag een nieuwe website of een eigen logo voor een professionelere uitstraling van uw bedrijf? Neem dan contact op met VP Webdesign.

Bij VP Webdesign heeft u volgende zekerheden:

✓ - Uw website en logo worden op maat gemaakt

✓ - Goede vindbaarheid door toepassing van SEO

✓ - Wij gaan door tot u 100% tevreden bent

VP Webdesign

info@vpwebdesign.nl

+31 (0) 599 249 000

KvK: 72903325

© 2020 VP Webdesign      

 Privacybeleid

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Made in Stadskanaal