Over

De Buitenboel is een Gezinshuis & Meidenhuis gevestigd in Zuidbroek. Het Gezinshuis & Meidenhuis liggen naast elkaar in een rustige en groene omgeving. Toch ligt het dichtbij de supermarkt en is het makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Project

De Buitenboel was nog niet in het bezit van een website. Echter met de toevoeging van het Meidenhuis op zeer korte termijn, was een website wel noodzakelijk. Hiervoor heeft De Buitenboel VP Webdesign ingeschakeld, na goede berichten te hebben ontvangen van Gezinshuis & Meidenhuis Zwijnestein over de dienstverlening van VP.

Bij buiten hoort de kleur groen. Deze kleur is daarom leidend geweest in het ontwerpen van de site. Ook was De Buitenboel nog niet in het bezit van een logo. Deze is vervolgens ontworpen en goedgekeurd. Dit logo kon gelijk worden toegepast op de nieuwe website. Het logo bevat een hart, wat staat voor de zorg en aandacht en de bladeren die de groene omgeving weergeven.

De Buitenboel

Beide partijen zijn erg tevreden over het eindresultaat.

Bent u ook enthousiast geworden en wilt u ook graag een nieuwe website of een eigen logo voor een professionelere uitstraling van uw bedrijf? Neem dan contact op met VP Webdesign.

Bij VP Webdesign heeft u volgende zekerheden:

✓ - Uw website en logo worden op maat gemaakt

✓ - Goede vindbaarheid door toepassing van SEO

✓ - Wij gaan door tot u 100% tevreden bent

VP Webdesign

info@vpwebdesign.nl

+31 (0) 599 249 000

KvK: 72903325

© 2020 VP Webdesign      

 Privacybeleid

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Made in Stadskanaal